Is uw Omnik omvormer vervangen? De nieuwe omvormer heeft een andere 'dataloggercode'. Deze code staat ingesteld in uw Omnik portal en moet worden aangepast. Deze handleiding geeft vier stappen weer om de nieuwe code toe te voegen aan uw portal en de oude code te verwijderen.

1. Log in op https://www.omnikportal.com via uw pc/laptop met uw emailadres en wachtwoord. Ga dan naar 'settings':

2. Bij de volgende stap klikt u op 'device':

3. Vervolgens klikt u op 'add' en vult u de nieuwe dataloggercode in (deze kunt u vinden aan de zijkant van de omvormer, beginnend met 6 of 16):image.png

Daarna klikt u op OK.

4. De oude datalogger code mag u verwijderen door op het prullebak icoontje te klikken. Wanneer dit gelukt is stuur dan een email terug ter bevestiging. Heeft u twee omvormers? Bel dan even naar 0203090929 om na te gaan welke datalogger u moet verwijderen.

Na het volgen van deze stappen zou uw nieuwe omvormer data moeten doorgeven aan uw portal. Is dit niet het geval? Dien dan een ticket in via de: klantenservice-pagina