Als u uw persoonlijke gegevens wilt aanpassen, zoals uw telefoonnummer of e-mailadres, dan kunt u dit aan ons doorgeven via een ticket.

Als u gebruik maakt van de Omnik of Solis portal, dan kunt u zelf door middel van de volgende 3 stappen uw e-mailadres wijzigen:

1. Ga naar www.omnikportal.com of http://www.ginlongmonitoring.com en log in met het oude e-mailadres en wachtwoord.

2. Kies in de balk boven voor het menu “Account” en kies daarna voor “Sub Account”.

3. Voer nu uw nieuwe e-mailadres in het veld “Account” en vul uw (oude) wachtwoord in het veld “Password” (Wachtwoord). - Klik op “Add” (Voeg toe). Voortaan kunt u zowel met uw oude als u zojuist toegevoegde e-mailadres inloggen.